Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is Splash Your City?

Splash Your City is een pop-up waterglijbaan van tenminste 150 meter lang die tijdelijk in verschillende steden in binnen- en buitenland wordt neergelegd. Hierbij wordt meestal gebruik gemaakt van een natuurlijke helling. Daarnaast is het ook mogelijk om een tijdelijke kunstmatige helling te bouwen.

Wanneer is het?

Het evenement vind altijd plaats in de zomermaanden tussen mei – september. Kijk voor een overzicht van de data en verschillende evenementen op onze website.  

Hoe werken de timeslots?

Bij het aanschaffen van de tickets selecteert de deelnemer een timeslot van drie uur waarin onbeperkt gegleden kan worden. Controleer dus goed welk timeslot jij geselecteerd hebt! Alleen in dat timeslot kun je de baan op.

Heb ik kaarten nodig om deel te nemen?

Om deel te nemen moet je in het bezit zijn van een ticket. Tickets zijn voorafgaand aan het evenement online te koop via onze website.

Is er een leeftijdsgrens?

Alle deelnemers moeten minstens tien jaar oud zijn. Als je kind aan de leeftijdseisen voldoet, schat dan wel goed in of hij/zij in staat is om van de waterglijbaan te gaan. Splash Your Mountain is tenslotte de steilste en langste pop-up waterglijbaan van Europa!

Wat gebeurt er als het regent?

De organisatie houdt aandachtig de weersvoorspellingen in de gaten. Hoe meer water hoe beter!

Ik heb een kaartje gekocht en kan toch niet meer deelnemen, krijg ik mijn geld terug?

Als je tickets hebt gekocht en je kan plotseling toch niet naar Splash dan krijg je niet je geld terug. Je kan wel de tickets aan iemand anders geven of verkopen.

Kan ik mijn gekozen timeslot nog veranderen?

Het is niet mogelijk om je timeslot nog te wijzigen na aankoop van je ticket. Je kan natuurlijk wel altijd je ticket ruilen met je vrienden of familie.

Wat gebeurt er als het evenement niet doorgaat?

We gaan er natuurlijk niet van uit, maar als Splash Your City om wat voor reden dan ook niet doorgaat, dan krijg je als het evenement niet wordt verplaatst het geld van je ticket terug!

Zijn er tickets speciaal voor kinderen?

Nee, er zijn geen speciale tickets voor kinderen. Iedereen betaalt dezelfde prijs. De prijs is per editie en locatie verschillend.

Praktisch

Ik heb een ticket maar waar haal ik mijn polsbandje op?

Als je bij de check- in balie je ticket laat zien krijg je een polsbandje zodat je in jouw timeslot de waterglijbaan op kan.

Wat doe ik aan?

Splash Your City is een waterglijbaan, draag dus zwemkleding waar jij je comfortabel in voelt. Je kan er een t-shirt of (zwem)short overheen dragen, maar om beschadiging aan de baan te voorkomen mogen er geen scherpe randen of voorwerpen aan zitten. Kleed je op het weer en neem een handdoek en droge kleding mee.

Wat voor schoenen doe ik aan?

Wij adviseren je om waterschoenen of sneakers aan te doen die nat mogen worden. Vergeet niet dat er geen scherpe randen aan de schoenen mogen zitten om beschadiging aan de baan te voorkomen. Blote voeten mag ook maar is niet aan te raden omdat je langs de baan terug omhoog moet lopen.

Mag ik met een band of ander opblaasitem van de baan af?

Nee, dit is dit jaar NIET toegestaan. Wij hebben een nieuwe baan laten maken met een opblaasbare bodem. Op deze baan kunnen zeer hoge snelheden bereikt worden. Een opblaasbaar item draagt niet bij aan jouw veiligheid en is dit jaar daarom dus niet toegestaan!

Wat neem ik mee naar Splash Your City?

Neem zo min mogelijk spullen mee. Noodzakelijke spullen kun je kwijt in onze kleine lockers. Vergeet niet dat het een waterglijbaan is dus alles wordt nat!

Kan ik mijn spullen ergens veilig opbergen?

Ja dat kan! Wij hebben lockers waar je tegen betaling jouw spullen achter kunt laten.

Kan ik mijn telefoon of camera de baan mee op nemen?

Je mag je telefoon en/of camera meenemen, maar op eigen risico. Splash Your City is een waterglijbaan dus alles wordt nat!

Zijn er tickets speciaal voor kinderen?

Nee, er zijn geen speciale tickets voor kinderen. Iedereen betaalt dezelfde prijs. De prijs is per editie en locatie verschillend.

Mag ik mijn actiecamera (GoPro) meenemen?

Ja natuurlijk! Maak zo veel mogelijk foto’s en video’s als je kan. Houdt er alleen rekening mee dat een (selfie) stick verboden is i.v.m. veiligheidsredenen. Wij adviseren je om een pols- of hoofdbevestiging te gebruiken.

Kan ik mijn selfiestick meenemen?

Je mag je selfiestick meenemen naar het evenement, maar niet mee de waterglijbaan op.

Kun je ook drank en/of eten kopen op het evenemententerrein?

Er zijn voldoende standjes waar je eten en drinken kunt kopen. Het is niet toegestaan om te eten en/of te drinken op de glijbaan.

Waar kan ik me omkleden?

Er is een beperkte omkleedruimte beschikbaar. Zorg dus dat je jouw zwemkleding al aan hebt.

Zijn er toiletten?

Er zijn toiletcabines beschikbaar waar je als deelnemer kosteloos gebruik van kunt maken.

Ik ben iets kwijtgeraakt tijdens het evenement, wat kan ik doen?

Alle gevonden voorwerpen worden naar de check- in balie gebracht. Ben je iets kwijt, meld je dan bij de check- in balie. Als je al thuis bent, kan je ook een e-mail sturen naar info@splashwaterslides.com.

Veiligheid

Kan ik van de waterglijbaan als ik zwanger ben of medische problemen heb?

Wij raden aan om niet van de waterglijbaan te gaan als je zwanger bent of als je hart-, nek- of rugproblemen hebt.

Is Splash Your City veilig?

Door de steile helling bereik je bij Splash Your City hoge snelheden, maar wij doen er alles aan om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen. Maatregelen die wij daarom nemen zijn:
– Je mag geen scherpe voorwerpen op de baan meenemen
– Je mag alleen zonder opblaasbaar item naar beneden
– Je mag alleen één voor één de baan af, niet tegelijk
– Er staan zowel bij de start als het eindpunt van de waterglijbaan genoeg medewerkers om ervoor te zorgen dat mensen niet te snel starten en snel genoeg van de baan af gaan.

Daarnaast is er ook een EHBO post waar deelnemers terecht kunnen bij eventuele ongevallen.

Overig

Ik ben bang voor water en/of glijbanen, kan ik meedoen?

Overwin je angsten en ga gewoon van onze supervette waterslide! Kunnen je angsten echt niet overwonnen worden? Dan kan je altijd nog je vrienden aanmoedigen vanaf de zijkant of de video’s online terugkijken.

Ik wil niet van de waterglijbaan, moet ik dan alsnog betalen?

Als je niet van de waterglijbaan af wil kan je vanaf de zijkant je vrienden of familie aanmoedigen. Je hoeft hier niet voor te betalen.

Kunnen mijn vrienden en familieleden komen kijken?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in potentiële sponsorpartijen die ons evenement nog vetter kunnen maken! Als je geïnteresseerd bent, bekijk dan onze sponsorpagina.

Ik wil graag sponsor worden van Splash Your City, wat moet ik doen?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in potentiële sponsorpartijen die ons evenement nog vetter kunnen maken! Als je geïnteresseerd bent, bekijk dan onze sponsorpagina om contact met ons op te nemen.

Heb je niet gevonden wat je zocht, stuur dan een e-mail naar info@splashwaterslides.com.